Newsfeed

Unity Of Two: From town with famous battle and instrumental metal music……

Unity Of Two – Infinity Vol.1

(Joe) Klecko is a former American forball player of Polish origins, and a town in Poland. A battle between the Swedish Army and Polish forces stood here on 7 May 1656. 364 years later the fighting and thunderous roar has disappeared, but the band United Of Two now delivers thunderous metal music.

From Unity Of Two`s Bandcamp we can read, «Welcome! This is the official Unity of Two Bandcamp channel. We create original instrumental metal music that is energetic, dynamic and engaging. You can help us grow by buying our music, leaving a comment and generally spreading the news about our music». The track Unity,

Polish Progressive Metal band Unity Of Two released their debut EP Infinity Vol. 1. The EP was recorded, mixed and mastered at Unity Studios by Mirosław Ratajczak. The track Abundance,

Tracklist:

1. Energy Shift 04:31
2. Let Go 03:26
3. Hypercharge 04:09
4. Fantasy 04:25
5. Abundance 05:18
6. Unity 05:09

Unity of Two was formed as an instrumental band in 2018 at Klecko, Poland by two brothers Mariusz Ratajczak and Mirosław Ratajczak after they put their previous band Doctrine X on hiatus. The track Fantasy,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*