Newsfeed

Dead Sleep: Simple and bombastic at same time…..

Dead Sleep - Naked Tyrant

Four piece Dead Sleep from Malmö, Sweden, are about to release a follow up to their highly acclaimed debut album on Denomination Records. The new record is Naked Tyrant – ten tracks of furious old school thrash metal, taking inspiration from both hardcore punk and the British heavy metal legacy. The track Wages Of War at Bandcamp.

Simple and bombastic at the same time, the songs always carry a strong riff at the center and aggressive, in-your-face vocals. Lyrically, Naked Tyrant is a scathing attack on today’s hollow neoliberalist doctrines. The album was recorded at The End studios together with long-time producer Ulf Blomberg and mastered by one of the band’s personal heroes: Joel Grind from Toxic Holocaust.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*