Newsfeed

Psychoïd: Old school Thrash with a touch and a modern cadence…..

Psychoïd – Thrash Impact

Psychoïd is a Thrash Metal band that draws its inspiration from human life and the sound of the 90s! In 2020, Music-Records reissues the album Thrash Impact with new mixing and mastering, pending the new album.

Psychoïd is a Thrash Metal band where they distills Thrash, hard-line, old school with a touch and a modern cadence.

Psychoïd causes torrents and destruction of rooms.

Psychoïd, originally from Paris, was created in 2006 with a first line up whose band was noticed in the region which allowed them to share the stage with some national bands.

The change of line up paused but in 2015 Psychoïd came back with a new line up and their first EP Thrash Test.

The French media welcomed Thrash Test. Psychoïd defended the EP on stages and rebounded with their first album Thrash Impact which was recorded at Track Down Music, the recording studio of Music-Records. The album was released in April 2018. The album was very well received, welcomed by the French and European press, whose February issue of Rock Hard magazine placed the band as discovery of the month.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*