Newsfeed

L. Shankar: With challenges, and challenges gives strength…..

L. Shankar – Chepleeri Dream

In My Heart feat. Jonathan Davis, Stephen Perkins. In My Heart is taken from the album Chepleeri Dream by L. Shankar. Video by Balázs Gróf. Vocals, Double Violin and Keys by L. Shankar. Guest musicians, Additional vocals by Jonathan Davis, drums by Stephen Perkins, bass by Norwood Fisher, guitar by Josh Lopez, sax by Scott Page.

L. Shankar Singer, Violinist, Composer, and Producer Shenkar (aka L.Shankar, Shankar) is widely considered a living legend, a pioneer and a musical genius by his peers who hold him in the highest esteem. The track Chepleeri Dream feat. Jonathan Davis (Korn), Scott Page, Stephen Perkins,

Shenkar states, «I was so inspired to work on this album and to have many great musicians involved with this project, The songs reflect upon my experience living at Chepleeri Temple in Kerala when there was a major disaster, floods which destroyed Kerala and I had to overcome all the obstacles to get this project finished. It was truly a challenge and I love challenges. It gives me strength». The track Faith with Tony Levin, Chester Thompson, Josh Lopez & Dileep Palakkad and Scott Page.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*