Newsfeed

Shrapnel Storm: Groovier than James Brown…..

Shrapnel Storm – Sharpnel Storm

Shrapnel Storm describe themselves as «heavier than a sledgehammer, groovier than James Brown». Finland’s old-school death metal bulldozer Shrapnel Storm have announced their sophomore self-titled album, which was released on August 21st via Great Dane Records.

The band has released a new video for the track Visions Of Violent Past, which tells an interesting story about post-traumatic stress disorder.

 Vocalist Ville Yka Yrjola comments on the new single: «The story behind the song lies into a repatriated soldier, who has sort of inverted PTSD. Rather than resting at home, he wants to be back to the frontline in the middle of death and physical conflicts, because it’s is the only place where he can feel alive».

Shrapnel Storm is probably for fans of Bolt Thrower, Obituary, Six Feet Under, Hail Of Bullets…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6823 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*