Newsfeed

Liquid Therapy: Pure rock and full gas ahead…..

Liquid Therapy - Breathe

In terms of genre the Belgian Liquid Therapy can certainly not be put in a box. Various totally strange influences ensure that the repertoire can appeal to many people. The track Sober,

On September 12th 2020 the debut album, and first full-length, from the Belgian rock/metal band Liquid Therapy, called Breath, will be released. This album will be released as an independent release and Liquid Therapy is pure rock and full gas ahead. Characteristic are the tight riffs with clean vocals, and lyrics that encourage loud roar. The title track Breath.

Line-Up:

Vocals: Bart Costenoble
Guitar: Gino Lippens
Guitar: Davy Gheerardyn
Drums: Luc Van Dyck
Bass: Hans Van Den Hende

Liquid Therapy from Belgium brings us heavy rock/hardrock/nu metal and they come up with good compositions. They also have a very good vocalist.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*