Newsfeed

Crushing Force: With war, destruction and post-apocalypse themes…..

Crushing Force – Remenants Of Devastion

Rochester is a city in Monroe County in the state of New York, south of Lake Ontario in the USA and the band Crushing Force lives here.

Crushing Force offers a post-apocalyptic sound track and its advisable to don’t go roaming the wasteland south of Lake Ontario or elsewhere without it!

American Melodic Death Metal band Crushing Force released their debut EP Remnants Of Devastation. The release was recorded/mixed and mastered by Bill Tash at Tash Studios.

Crushing Force was formed in 2016 at Rochester, New York by Bill Rotach (guitar, bass, drums) as a one man band. The band originally started out as instrumental background music for video games, but then turned their texts to the war, destruction and post-apocalypse themes.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*