Newsfeed

Oblivion Beach: Doom beach party goes on and on….

Oblivion Beach – Cold River Spell

Oblivion Beach describes them as, «Doomy vibes and distant voices from the beach of the lost and the fallen..! In addition they states Doom beach party goes on and on! Summer is almost gone but hey we prefer the dark anyway! ».

Some days ago Oblivion Beach released their third single Teachings Outside The Garden along with a music video from their upcoming debut album Cold River Spell, set to be released on October 16th via Schwarzdorn Production.

Oblivion Beach takes you once more onboard a post-apocalyptic spiritual scavenger raid! The video was shot in Rovaniemi, Finland in April 2020 by Ilari Kallinen. The track Electric Forest,

Oblivion Beach were built on the frozen ashes of Finnish metallers Vuolla in 2018. The band stands as a five-piece unit that calls upon the forces of heavy riffs and sirens of melancholy. Beautiful female voices floating upon the heavy waves of distortion is the sound of the beach. The track Cold River Spell,

Oblivion Beach is probably for fans of The Gathering, Black Sabbath and Saint Vitus.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*