Newsfeed

Spirit Adrift: With timeless heavy metal……

Spirit Adrift – Astral Levitation

US heavy metal outfit Spirit Adrift announce the release of their new record via Century Media Records, outside of North America on October 16th, 2020!  With the release of the second single Astral Levitation they are giving the world a second taste on what to expect on the band’s fourth studio album Enlightened In Eternity– nothing but a monument to the timelessness of heavy metal.

Spirit Adrift have the following to say about the song: “Astral Levitation displays all the elements Spirit Adrift has become known and loved for, with an even more soulful, powerful vocal approach. There are lumbering mid-tempo traditional doom sections, unforgettable vocal lines, ethereal psychedelic passages, a blistering solo section that summons the most bombastic hard rock vibes, and of course, tons of epic guitar harmonies. Astral Levitation is about searching within for untapped power during times of darkness and despair. It’s an empowering soundtrack to the challenging times we all currently face.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5240 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*