Newsfeed

Adliga: Merges together post-metal and doom-metal…..

Adliga - Kali Pacіače Nіeba

The musicians in the band Adliga states, «The band was founded on the 14th of July 2016, and we play what we like to listen to!».

The group plan to release their first EP, Kali Pacіače Nіeba, via Sliptrick Records in 2020 and are currently working on their debut album, which is expected to see light of day in 2021.

Adliga, which in Belarusian language stands for thaw, is a post/doom-metal band from Minsk, whose dark and bewitching music tells the mystic stories of fate, loneliness, struggle, decline and collapse. Aiming to mix and match those themes with the ideas and traditions of Belarusian literature, folklore and poetry, the band merges together post-metal, doom-metal and the haunting Belarusian language with their lyrics.

Adliga are: Kate Sidelova – Vocals | Uladzimir Burylau – Guitars/Vocals | Ignat Pomazkov – Guitars | Roman Petrashkevich – Bass | Artem Voronko – Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*