Newsfeed

Avandra: Can’t wait to start this journey…..

Avandra - Descender

Avandra is a progressive metal/progressive rock band from San Juan, Puerto Rico and they have signed a deal with Layered Reality Productions! The band was founded in mid-2011 by Christian Ayala aka Volteau. Last year they made waves in the progressive metal scene with the release of their critically acclaimed album Descender. This album was positively received by progressive metal fans worldwide. The band was searching for a new label to release their third upcoming album and found LRP to be a great fit for them.

Ppawnofchaos states about Descender, «Really interesting album, with a very relaxed atmosphere. Ideal to listen to while working or having a lazy weekend. Avandra shows a great maturity and an irreproachable technique. Favorite track: A Decision Must Be Made».

Bandleader Christian Ayala had the following to when asked about the signing: «Avandra is very proud to sign to such a great up-an-coming and hardworking label like LRP! We can’t wait to start this journey together! ».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6241 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*