Newsfeed

Canibal: Animation Festival and heavy metal…..

Canibal – Fire Meets Steel

Ottawa in Ontario have much to offer. For example The Ottawa International Animation Festival (OIAF) is one of the leading events of its kind in the world. In addition there are many very good music ensembles from Ottawa, and the heavy metal band Canibal is one of them. Their debut album Fire Meets Steel was released some weeks ago, and here are the track On Your Feet,

The line-up:

Gretchen Steel – Vocals (Zex, Espionage).

B. Destroyer  – Guitar (Machine Messiah).

Jo Capitalicide – Guitar (Ice War, Aphrodite, Dexezon, Expunged, Trioxin 245, Tempête, Iron Dogs, Blue Cross, Zex, Вредители, Bastardator, Germ Attak, Mental Rescue).

Andy Lust – Bass.

Christ Disappointer – Drums.

The track Skulls And Wings.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*