Newsfeed

Minefield: With a cohesion and seamless performance….

Minefield – Alone Together

Minefield from US have signed to Golden Robot Records. Musical collective currently featuring Brandon Fields, Todd Kerns, Jeremy Asbrock, & Matt Starr and here are the track Alone Together,

Alone Together is pure US hard rock performed by some very good musicians. The cohesion and seamless performance is there to be heard as Minefield breathe new life into the rock scene. If you love big, bombastic arena rock anthems then Minefield are bringing exactly that

Todd Kerns (Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators) on vocals and bass, Brandon Fields on Lead Guitar, Jeremy Asbrock (Gene Simmons, Ace Frehley) on Guitar and Matt Starr (Mr. Big, Ace Frehley) on drums. The track was mixed and mastered by Anthony Focx. 

U.S. hard rock band Minefield was founded in 2020 by Brandon Fields. It is more of a musical collective than a band or a solo project. Brandon Fields has spent the last several years touring as a solo artist. He is also the lead guitarist in Detroit, Michigan based band Whiskey A Go Go.

Todd Kerns has served as the bassist in Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators since 2010. Kerns was also a part of Canadian rock group Age of Electric and currently serves as the singer/guitarist in the Canadian band Toque. Jeremy Asbrock is currently the guitarist in former Kiss guitarist Ace Frehley’s solo band. Before this, Asbrock was in Gene Simmons’ solo band as well.

Matt Starr has been a staple in Ace Frehley’s solo band for the last decade while also playing with the super group Mr. Big.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*