Newsfeed

Forn Kaldr: Centered around nature and mythologies…..

Forn Kaldr - Mystic Arcane Lands

Forn Kaldr is an experimental atmospheric black metal band from the UK comprised of 2 members, Kaldr (guitars and drum programming) and Robbin Green (bass, mixing and mastering). Musical themes are centered around nature and mythologies, taking musical inspiration from bands such as Woods Of Desolation, Amon Amarth, Caladan Brood and Gallowbraid. The track Across The Waves,

Forn Kaldr released their new EP Mystic Arcane Lands. The EP was recorded in Desolate Ether Studios and mixed/mastered by Robbin Green. The track A Forgotten Ages,

Forn Kaldr was formed in 2017 at Darlington, England by Kaldr (Guitars/Drums) and Robbin Green (Bass).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*