Newsfeed

The New Empire: Resurrects the band Empire

The New Empire – Second Life

The New Empire resurrects the band Empire and features a new line-up of Empire members and will relase the album Second Life in the beginning of October. Empire was originally founded by Peter Banks and Sydney Foxx, the latter making a new guest appearance on lead vocals on the re-recording of Foundation. The album features both new original songs and re-recordings of tracks by Empire, Flash, Peter Banks and one Yes track. The track Life After Life featuring Dave Kerzner,

Line-up: 

Mark Murdock (Empire)
Fernando Perdomo
Marisol Koss

Guest musicians:


Sidonie Jordan, Dennis Atlas, Preston Murdock, Kame Akiyawa, Rikko Shonin, Julianne Spencer, Dave Kerzner, Sydney Foxx – lead vocals (9).

The track Faraway Friend a song dedicated to Peter Banks and a loving tribute to one of the founders of Empire. Banks also played with Yes from 1968 to 1970 and was actually replaced by Steve Howe.


Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*