Newsfeed

IDEK: With A groovy, dynamic and crushing affair….

IDEK. – Bean Pasta

IDEK. is from is an experimental metal band formed in Flevoland, The Netherlands. Founded by ex-Amongst The Unbroken members Matthew Op’t Eijnde and Yaresh Soekhlal, with a desire to create the music they truly want to play. Bringing in Harprit Bola (Amongst The Unbroken), veteran John Russchen (Gottlieb) and newcomer Kaya Bax, IDEK. created a perfect balance of new, old and different influences.

IDEK. returns after the release of their single Battered And Blue with the first song and video in their new musical form entitled Bean Paste! A groovy, dynamic and crushing affair that shows the broad scope of IDEK.’s music in a non-compromising fashion! Produced & Mixed by Kyaz Music and mastered by: Attie Bauw and directed by: Tom De Wit and edited by: Robert van Huizen.

Here is the official lyric video for IDEK.’s song Battered And Blue. This song serves as a closing statement saying goodbye to the two ex band members John & Kaya and also kickstarting the band’s new plans! Produced by IDEK and mixed & mastered by: Mendel Bij De Leij and video produced by: Tom de Wit @ The Imagineering Suite.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6690 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*