Newsfeed

The Agony Column: With dark gothic doom…..

The Agony Column – Away From Luciferian Claws

Belarusian Gothic Doom/Dark Metal band The Agony Column released their debut EP …Away from Luciferian Claws six days ago. The EP was mixied and mastered and post-productioned by Koliopanos Filippos at Aesthetic Soundscapes Productions. Cover done by Andrei Bogdanov and the EP was eleased by Russian metal label Patriot.

The Agony Column was formed in 2018 by Ulya Kotozhuk (Vocal), David Kobain (Vocal), Aleksey Chirkun (Guitar), Dmitriy Maliuk (Bass), Anna Zlotnik (Violin) and Roman Stroiev (Drums). The band began their musical journey as a cover band, but soon they started to create their own music and released their first demo Delirium in September 2018.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*