Newsfeed

Scarlet Desire: Composed baroque and classical music at the age of 11!

Scarlet Desire - Cry For Your Name

Scarlet Desire is a symphonic female metal band from Finland/Greece. Esa Mikkola (guitars, composing), Danae Komodromou (vocals, composing) is the symphonic metal band Scarlet Desire. Scarlet Desire was founded by Esa Mikkola and Danae Komodromou in 2014 in London, UK. Mikkola has a long history playing guitar and keyboards in metal bands like BloodRose and Psychema. The track Cry For Your Name,

Danae Komodromou, having studied piano and opera singing for more than 19 years, is an educated classical soprano and a great composer. She has a Bachelor’s Degree from Music at Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance in London, having started to compose baroque and classical music at the age of 11.

 Later she started to write symphonic metal and connected with Esa Mikkola, who has been playing guitar, keyboards and drums for 26 years. He has played in many metal bands, wrote a lot of metal music, studying and working with sound engineering, producing, mixing and mastering. This combination led to the release of the first single Cry For Your Name and will follow-up with other soon.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*