Newsfeed

Incursion: Returned after 32 years!

Incursion - The Hunter

The Hunter is Incursion’s debut EP, a US band originally active between 1982 and 1986, which returned its activity back in 2018. Ready to assault you with their New Wave of Traditional Heavy Metal, Incursion are set to release The Hunter on CD and vinyl this fall. The track Fade To Black,

The album facts, Recorded at Alpaca Ranch Studios (Winter Park, FL), additional recordings at Samson Pro Studios (Nashville, TN) and Daylight Studios (Nashville, TN). Mixed by Jorg Uken at Soundlodge Recording Studio (Rhauderfehn, Germany) and mastered by Jorg Uken, engineered by Chris Short. The track Warrior Of Destruction,

Link:
Faceboook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*