Newsfeed

Yukon Delta Wildlife National Refuge: With instrumental love-letters to arctic ecosystems

Yukon Delta Wildlife National Refuge - Blitz Sessions

Yukon Delta National Wildlife Refuge is from Oslo, Norway and offers instrumental love-letters to arctic ecosystems with their post rock. Blitz Sessions is the debut album from Norwegian instrumental crew Yukon Delta National Wildlife Refuge. The album Blitz Session showcase a young and talented band with their distinct and passionate twist of post rock. The track Godthåb,

The refuge itself is a huge coastal plain that stretches over 19 million acres and where countless birds live. The area has a melancholy and gloomy beauty and is an important source of inspiration for the Oslo band. The above mentioned song Godthåb is where the synths, bass and guitars interact exemplary and it builds up to crescendo before there is a massive effective ending with screaming guitars and synths.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*