Newsfeed

Incinerated: Brings us to the total Chaos, Death and Destruction…..

Incinerated – Stellar Abormination

Incinerated were formed in 2014 by YF and R. After many low-quality rehearsals, mostly covering classic Death and Black metal songs, they decided to incorporate new members between 2015-2016 to furnish this devil’s work as a five-piece band. Five as one devoted to Death!

They released their first Demo MMXV in October 2016, and one year later, their debut EP Enshrine in Chaos was published by UK based label Cavernous Records in CD format. This EP included 5 assaults of raging blackened Metal of Death. Even if some labels showed interest in the band due to the great acceptance of the EP, they continue working hard by their own, writing new songs for their full-length debut album. As Spanish philosopher Jose Ortega Y Gasset wrote on The Revolt Of The Masses, the man with disciplined life is the man of excellence and not the common man who lives in essential servitude. Bandcamp.

After a hard and disciplined work, Incinerated recorded their first full-length during the second half of 2019. The band approached BlackSeed Productions at the beginning of 2020 for the release of Stellar Abomination and the deal was immediately signed in blood. After a delay caused by the holy pandemic, the album is being released in LP and CD at the beginning of September. With this album, the band brings us to the total Chaos, Death and Destruction, or with other words ‘if you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face – for ever’ (George Orwell).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*