Newsfeed

Futurephobia: With mini album…..

Futurephobia - Last Rites

Prijedor is known for its Eastern Orthodox Christian, Catholic and Islamic heritage, but there is still room for a metal band from the city!

I have never come across a band from Bosnia And Herzegovina before today, but see that country has at least 150 active metal bands. Futurephobia plays Thrash/Death Metal and have released their debut EP Last Rites some weeks ago.

Last Rites is the first official release by Futurephobia in the form of a 5 track EP – mini album. It includes 3 singles: Forgotten that was released with an Official Music Video back in July 2018, Time Can’t Stand Still released in October 2019 and Spirit With The Axe released in January 2020. The EP was recorded, mixed and mastered in the band’s home studio in Sanski Most in the period from November 2017 to March 2019.

Futurephobia is Thrash/Death Metal band from Bosnia & Herzegovina formed in 2014, that follows the footsteps of Old School pioneers like Sepultura, Kreator, Sodom, Metallica, Death, Exodus, Annihilator etc.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*