Newsfeed

Agrabatti: With acid-soaked, fuzzed out sound…..

Agrabatti – Beyond The Sun

Aggrebatti was formed in 2009 shortly after the dissolving of NC spacerockers US Christmas’ first core lineup. Wanting to push further into the acid-soaked, fuzzed out sound, member Chad Davis assembled some tunes mixing freaked out psychedelia with planet-colliding heaviness. Some 11 years later, these songs see a rebirth, and a resurgence to remain a constant. The title track Beyond The Sun,

Pressing on 45 RPMs to get the highest possible sound Beyond The Sun quality of the outstanding prog album entitled Beyond The Sun. Get ready for space odyssey to the Sun and back, poor psychodelia, heavy-spacerock, with distortion vocals and all that managed, played by One-Man Army @vintage_acid_magick, read below some piece of facts by himself. The track Quualude,

Cosmically charged heavy-psych-spacerock by multi-faceted underground artist Chad Davis (Hour Of 13, US Christmas, Mountain Of Judgement, The Sabbatian, Jenzeits) These tunes were originally written in 2009 after leaving US Christmas but were only performed out live a handful of times with Mountain Of Judgement. Here they are now, 11 years later, revised and revisioned for eternity to come.The track High Flyer,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*