Newsfeed

Airbag: With darker atmosphere and longer and more epic songs…..

Airbag – All Rights Removed

Airbag will on November 20th re-release All Rights Removed and The Greatest Show On Earth on vinyl. Both remastered for vinyl by White Willow mastermind Jacob Holm-Lupo.

Karisma Records is repressing the remastered version of Norwegian prog act Airbag’s second album All Rights Removed. Originally released in 2011, this was the follow-up to the bands critically acclaimed 2009 debut album Identity. On this album, the band took big step forward without losing their unique sound. 

Compared to the debut, All Rights Removed has a much darker atmosphere and longer, more epic songs. As mentioned above the album is remastered by the very clever Jacob Holm-Lupo, and he is known for band White Willow, The Opium Cartel, Telepath and Panzerpappa etc.

Airbag’s music is best described as scenic, epic rock. Airbag’s four hugely successful album releases, Identity (2009), All Right Removed (2011), The Greatest Show on Earth (2013) and Disconnected (2016), has gained the band a solid following and reputation among both fans and the press. Airbag is for fans of Pink Floyd, Porcupine Tree, Bjørn Riis and Marillion.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*