Newsfeed

Deathtroll: With a lethal combination of unorthodox thrashy riffs and pounding blast beats….

Deathtroll – Into The Vortex

Deathroll is an international metal studio project, created by guitarist David Coloma and vocal power house Diego Rojas, featuring session musicians Stephen Fernandez on bass and renowned drummer Kevin Talley. Extreme physical pain inspired the next-level technical brutality on Deathroll’s debut EP Into The Vortex. Drummer Kevin Talley (Dying Fetus, Misery Index, Six Feet Under, Suffocation) supports band leader David Coloma, who endured multiple surgeries to repair a ruptured long intestine during the songwriting process. The track Canibal Del Futuro.

«The pain was sometimes so bad I could barely sit up, let alone hold my guitar. The whole situation made me angry, depressed, bitter. Every riff sounds like my insides being peeled apart because that’s exactly what I was going through», says Coloma.

«My bond with Diego creating music goes back to our youth when we started our first band 20 years ago, after all these years our chemistry still strong», says Coloma. Deathroll’s sound is a lethal combination of unorthodox thrashy riffs and pounding blast beats. Systematic brutality crafted on each song with lyrics that transcend language.

Album Credits:

All Music Written And Recorded By: David Coloma, Kevin Talley, Stephen Fernandez, Diego Rojas.

All Lyrics Written By: David Coloma & Diego Rojas and producer: David Coloma and recording Engineers: David Coloma, Kevin Talley, Nacho Freire, Juan Pablo and Rivas D’aniello. Mix & Master: Alejandro Corredor (Exhumed, Enslaved, Gruesome, Brujeria). Cover Art & Concept: Diego Rojas.

Deathtroll, David Coloma, Diego Rojas, Stephen Fernandez, Dying Fetus, Misery Index, Six Feet Under, Suffocation, Nacho Freire, Juan Pablo, Rivas D’aniello, Exhumed, Enslaved, Gruesome, Brujeria,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*