Newsfeed

Mortalfall: Testifies to the angst, anxiety and hope millions of people…..

Mortalfall - Freedom

Mortalfall was formed in 2016 at Toronto, Canada in April 2020 the band released their debut EP Point Of Departure.

Mortalfall states, «Pain. Wonder. Reflections of one’s purpose and mortality. Each of us must face our own mortal fall accordingly and in due time. With the time we have available, take solace in nature and sonic lamentations. Best served with red wine and/or absinthe».

Now the Gothic Metal band Mortalfall released their new single Freedom. The release was recorded during the lockdown and testifies to the angst, anxiety and hope millions of people are experiencing, all longing for normalcy and for a return to conditions free from various restrictions. Damned though it may be, humanity prevails. Freedom returns. Recorded at Glim Audio Productions, and mixed/mastered by Andrei Sin and Jon Mychal. The debut EP,

Craving, longing for a sense of hope and Freedom, the new 2020 single highlights the tension and yearning of recent times. Damned though ye may be, humanity prevails. Freedom returns.

Line-up: Vocals: Anastasia Utoplova, Keyboard, vocals: Martin Drozd, Bass: Tristan James Biggar, Guitar: Stephen Savo and Drums: Alejandro Carrier.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*