Newsfeed

Light: Light from Buenos Aires with epics 20 minutes song…..

Light – Light/ The Miracle Of Life

We at Permafrost can not boast that we have written many articles about band from Argentina, and it was therefore very welcomed when Claudio Delgift asked if we could write about his band!

Buenos Aires is named after the seafarers’ patron saint, Santa María Del Buen Aire, and then it is appropriate for a band from the city to call themselves Light.

That band have released two album, the self-titled debut (2019) and The Miracle Of Life (2020).  Snippet of Dreamland track #5 of Light’s 2nd album The Miracle Of Life, featuring Derek Sherinian (Dream Theater/Sons Of Apollo/Joe Bonamassa) on keyboard solos.

The track As Far As The Eyes Can See from the self-titled debut album.

Line-up: Claudio Delgift: guitar/vocals, Marian One: keyboards, Leandro Galera: bass and Nicolás Jourdain: drums. The album The Miracle Of Life contains six songs including the 20 minute epic that gives this new work its title! Such long songs make my thoughts wander back to the golden prog era. Claudio Delgift have as far as I can understand produced the The Miracle Of Life, and here are an album previews.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*