Newsfeed

Lyonen: Beginning of a dream!

Lyonen - Revelation

Behind the Lyonen project is Luis Tato Rivas and some weeks ago he released his debut album with a suitable name, This Is Lyonen! Rivas is in every aspect very satisfied with the album and states,

«This is the beginning of a dream. This album represents a younger version of me trying to reach dreams that were perturbed by opinions, lack of support from family. The cover art is inspired by that boy looking at the horizon with a clear vision of what he wanted, many emotions, and a huge challenge. This album for me is a way to say I can no matter what. In the middle of the pandemic without a job without money I said, I am going to do this, and I did it. I want to prove that anyone can do anything they want».

«The track Revelation is about not being engrossed in the lives of others and how you need the courage to do your own thing. The lyric, the weak men always die infers that a man with no passion is just an empty soul running on autopilot. Soaring powerful vocals are provided by the UK’s Craig Cairns».

Luis Tato Rivas is fueled by a passion for music, and willingness to spread his message through his solo-project, Lyonen. Lyonen will have listeners engulfed into the world he creates with his innate talent and powerful compositions. Lyonen is an artist to keep an eye on and ear out for as he is set to cement himself in the music industry for years to come.

Lyonen is recommended for fans of Iron Maiden, Helloween, and Stratovarius, this release is just the tip of the iceberg for Lyonen; music is constantly being written and there are plans for a follow up album next year.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*