Newsfeed

Kiova: Both caustic and emotional, furious yet filled with some melodic sensibilities…..

Kiova - Empty Fields And Smoke-Filled Skies

Today Kiova release the EP Empty Fields And Smoke-Filled Skies an album brimming with atmospheric black metal and post metal injected with healthy dose of moody, abrasive and gritty elements. The track From Man Of God To Voracious Beast,

The new album is recorded in the Finnish countryside, mixed and mastered by Topon Das (Fuck The Facts) at Apartment 2 Recording, Empty Fields and Smoke-Filled Skies is both caustic and emotional, furious yet filled with some melodic sensibilities.

Kiova special and powerful combination of genres along with exploration of Lovecraftian fantasy fiction guarantees that Kiova are a fascinating and interesting band not only to fans of post-metal and post-black-metal but to anyone who’s fascinated by stories about pain, death and loss.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*