Newsfeed

Hearted: Hardcore Metal from an island…..

Hearted - Mind The Pathetics

It’s always nice to come across good bands from countries that do not necessarily have that much rhythmic music. I thought there was little metal band in Indonesia! I was wrong as there are at least 2000 good metal bands from Indonesia.

Indonesia hardcore forces Hearted just released brand new single, Mind The Pathetics through all digital music platforms (iTunes, Deezer, Spotify, Bandcamp, etc.).

This is their latest work since mini-album Unity released in 2018. The group now consists of Afrizal Kurniawan (Vocal), Denis Prayoga (Bass), Tifan Alfian (Drums), Dian Eka (Guitar) and Dandi Yunanto (Guitar).

The Republic Of Indonesia is a country of 17,508 islands, of which 6,000 are inhabited. From which island the band Hearted is I actually do not know, but they probably live on an island ?!

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*