Newsfeed

Ping: With 2nd single….

Ping – Milk Your Mother

Ping is playing experimental Norwegian rock since last millennium, and the band have signed deal with Apollon Records prog, and finally their very exciting music would get a proper distribution. The 2nd single, Milk Your Mom, is taken from upcoming new album The Zigzag Manoeuvre which was released some days ago.

Ping states «our musical universe is ever expanding, and we are really looking forward to sharing our latest creative escapades with you! In the meantime, make sure to check out Ping wherever you thrives!».

Ping from Oslo, Norway, has been playing experimental Norwegian rock since last millennium. Inspiration from diverse artists like Zappa, Melvins, Fred Frith, Ween, dEUS, Tom Waits and Wilco can be heard, combining elements from 60´s roots to modern metal and electronica.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*