Newsfeed

Rain: With an album full of the expected and the unexpected…..

Rain - Singularity

Singularity has the release date: November 23, 2020, and the band is Rain, and consisting of well-know and clever musicians. The track Devils Will Reign (Live in Lockdown)

Rain states, «Martin Hudson has said some nice things about our album: This is an album full of the expected and the unexpected that extends from the simple to the complicated and throughout hones the most superb vocals and musicianship».

Steve And Lou’s World Of Prog states, «Rain have pulled off, for me, one of the most truly original and exciting Prog albums I’ve heard in a long while…».

Tracklist

1. Devils Will Reign

2. Dandelion

3. Walk Away

4. The Magician

5. Singularity

Line-up

Rob Groucutt – Vocals, Keys, Guitar

Andy Edwards (IQ, Frost, Magenta, Cyan, Ezra) – Drums

John Jowitt (Arena, Caamora, arK, IQ, Frost, Jadis) – Bass

Mirron Webb – Vocals, Guitar.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*