Newsfeed

Knut: Reissuing noise aggressors classic album….

Knut - Leftovers

Hummus Records reissuing the Swiss group classic debut Leftovers completely remastered on Vvinyl. Labelled as one of the most irreverent and exciting bands of the nineties, Swiss noise aggressors Knut will finally see the long-awaited release of their classic debut album Leftovers, completely remastered on vinyl for the very first time. The remastered track Shine,

Remastered by Lad Agabekov from Nostromo, the vinyl version of Leftovers will be released on various vinyl variants via the equally inimitable Hummus Records (Coilguns, Rorcal, Impure Wilhelmina, etc…

Lyric on Shine: Lay down my head reflect and shine stay away don’t interfere steel piece. The original album:

About Ulf Backstrøm (7230 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*