Newsfeed

Hard Disk Drive: Recorded at Jackalsound Studios…..

Hard Disk Drive - Whispers Over The Sky

Greek Heavy Metal band Hard Disk Drive released their new EP Whispers over the Sky. The release was recorded at Jackalsound Studios, Gialova GR, and mixed/mastered by Thanos Karalis. The track Violent Extraction,

Hard Disk Drive was formed in 2010 by Dinos Fil, Panos L & Thanos K at their hometown Gargalianoi, Messinia. In 2015, after numerous shows, Paris X took over the lead guitar duties and the band entered Jammin.G Studios (Athens, GR) for the recording and production of their first EP Sadistic Leader. The track World,

The track Dark, Love, Search,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*