Newsfeed

Dead On Impact: With three core members…..

Dead On Impact - Life Twitch

Dead On Impact consists of three core members Felix Sandler (Lead Guitar), Daniel Wulikh (Vocals) and Lahav Lutvack (Bass) joined by Idan Katz on Rhythm guitar (01E-motion) and Elad Ezer (Barricades, In Time) in 2020. DOI was formed by Felix Sandler and Kirill Shvetsov in 2010 Lahav Lutuak on bass, Shlomi Kiraly on drums and Dan Lior on vocals. LIfe Twitch EP was released on September 20th 2020.

Lyrics:

This wind in my ears

Is a lesson to be learned

As I hasten through my fall

Off the tallest wall

A change of the guard is due

Some younger blood and modern drawl

Gimme that fucking drawl!

Somebody please wake me

Don’t let it end

Not like this

Not like this

It’s picking up speed now,

But I’m not ready yet

To give up on my dreams

These cuts and these bruises

Remind me all that I did wrong

I graze my fingers as I go

Accelerating into stone

I flap my arms to borrow time away

From the laughter of the clones

The gloating of the drones

Somebody please wake me

Don’t let it end

Not like this

Not like this

It’s picking up speed now,

But I’m not ready yet

To give up on my dreams

I cover my eyes

This plummet seems to take too long

I think I’m done being strong

I promise I’ll just come along

Somebody please wake me

Don’t let it end

Not like this

Not like this

It’s picking up speed now,

But I’m not ready yet

To give up on my dreams

Life Twitch last over nineteen minutes, and consists of five short and solid tracks. The songwriting is pretty strong and the band stands out in the heavy metal genre in a positive way.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*