Newsfeed

Zed Destructive: Named after its vocalist…..

Zed Destructive - Corroded By Darkness

Zed Destructive’s sound combines death metal and black metal with dark melodies and lots of aggression, fast and technical playing, vocals that range from high screams to deep growls, and lyrics about the occult, anti-social and anti-religious topics.

Zed Destructive is an extreme metal band named after its vocalist, who is also the vocalist of the band Winterhorde, and was the lead guitarist of the band Thokkian Vortex. In fall 2017, after Zed had left Thokkian Vortex he wanted to create a new band, so he spoke with Ariel Lior (who was Thokkian Vortex’s drummer) and together they started working on materials for the band. Zed played guitar and vocals, Ariel played the drums. Sometime later Dani White called Zed and told him that he wanted to join the band, Zed agreed and the three kept writing materials with Dani as the second guitarist.

After a time of come and go bass players, the band decided to start recording the first album. During the recording of the album Dani contacted Daniel Kitchka, and offered him to play the bass in the band, Daniel agreed and the band was complete. Following the completion of the first album Corroded By Darkness Zed Destructive is currently performing live shows, and working on new materials for the next album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*