Newsfeed

Horn Of Asgard: Forging heavy metal between the hot sea and snowy mountains…..

Horn Of Asgard – The Return

Horn Of Asgard offers warrior metal and an interweaving of heavy riffs and melodies, referring to the ancient tunes of the Slavs and Scandinavians.

Russian Warrior Metal band Horn Of Asgard released their new single The Return. The song is about a return to lost roots, about the struggle for one’s historical and spiritual place in the world. The single was recorded, mixed and mastered by Andrei Ivanenko at Holy Tube Studio. Video clip was filmed by Alexander Erenburg. Artwork by Dismael (Emerald Night).

You are used to looking at the world through a veil of conjectures and lies. But the truth has never been hidden from you. It is that nature and you are one whole and one in another. They do not write or talk about this because only a strong spirit can take the right path and find oneself. One who is ready to return.

Horn Of Asgard is a metal band from the Russian city of Sochi, forging heavy metal between the hot sea and snowy mountains, they create their music with the same contrast. The band was founded in 2018 and managed to play together with Children Of Bodom on their tour of Russia and released several singles. Now the band is working on their debut album, which will be released next year.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*