Newsfeed

Siberal: Metal-shamans from the foothills of Altai….

Siberal – Blood Color Sky

Siberal is four metal-shamans from the foothills of Alta, and some weeks ago they released the album Blood Color Sky. For 8 songs, Thrash/Black Metal awaits you with insanity, seasoned with authentic tunes, playing the Altai harp and throat singing. The mature and deep lyrics on the album bypass genre clichés and are thought-provoking on eternal topics through the prism of self-knowledge.

Recommended for listening to fans of such formations as Rossomahaar and Tsygun. The album consists of 7 original tracks and a cover version for a song by Fatal Energy. The album was based on material from 2008-2010, during the recording of which the musicians purposefully strove for rude and careless sound. Artwork by Mosa Eye.

Line-up:

Aleksandr Solodovnikov – bass

Aleksandr Dyomin – drums

Vyacheslav Aleksandrov – guitars

Tiran – vocals, harp, tambourines, percussion

Track-list:

01. Aktilirauw

02. Blood Color Sky

03. Through The Pain

04. The Way Of Ego

05. Giennah

06. Shine Of Abyss

07. Symbols

08. Paradoxes Of Time (Fatal Energy cover)

Length – 31:33

Link:
Russian Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*