Newsfeed

Diamond Chazer: Brings back the 80’s nostalgia…..

Diamond Chazer – Chasing Diamonds

Colombian heavy metallers Diamond Chazer have just launched a lyric-video, both in English and Spanish, for the track Zero To Hero, which is the second advance single from their upcoming album Chasing Diamonds, set to be released on November 3rd, 2020 through Fighter Records on CD format.

Diamond Chazer play classic 80s Heavy Metal, drawing influences from the NWOBHM scene, Hard Rock, AOR, French 80s Heavy Metal and even Speed Metal.

The band comets on Poltergeist, «One of the darkest and heaviest songs that we have in our repertoire. This piece was written as a tribute to the horror cult trilogy called Poltergeist which brings back the 80’s nostalgia».

Line up:

♦ Stiven Giraldo (Vocals & keyboards)

♦ Óscar Morales (Guitars)

♦ Ramiro Álvarez (Guitars)

♦ Jhon Denis Rojas (Bass)

♦ José Manuel Cárdenas (Drums)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*