Newsfeed

Incognosci: Innovative grooves, complex drumming and brutal riffs!

Incognosci - A Biography Of Madness

Today some Brazilan Technical OLDM with innovative grooves, complex drumming and brutal riffs! The album A Biography Of Madness is its latest effort. The track Aftermath,

The entity known as Incognosci was unborn in 2008, from the ashes of the brutal band Necropse, when Marcos and Jonathas (Ex-Regorge) got together to make insane and deranged sounds. They joined with Iron (Guttered Souls, Peristaltic Movement, Ex-Anopsy) and Gabriel De Jong in 2013 to release a thematic EP about the mental anguish of a brainwashed soldier called Trapped In Spontaneous Disintegration” released by Genocidio records and MVCS Prods. The track Final Descent Into Madness,

Later on they released a single in 2015, Eleven Years that told a new piece of the story of the brainwashed man. This single counted with the production of Diego Soria (Broken Hopw, Disgorge USA), and at this moment the talented drummer Braulio Drumond (Paul Dianno, Leather Leone, Mkoker & The Rottens, Ex-Unearthly) joined the band, replacing De Jong. The track Perfect Specimen,

.Now, their first full-length album A Biography Of Madness recorded and mixed at AM studios by Fernando Campos, and mastered at Grindhouse Studios Athens by George Bokos (Ex-Rotting Christ) This album was released by Extreme Sound Records in October 2020. With creative grooves, bass solos, unique riffs and brutal vocals, this album tells a story of madness, murder and brainwashing in 8 tracks of Death Metal with a strong old school vein.

Tracklist:

1 – Aftermath

2 – Awaken the Desperate

3 – Perfect Specimen

4 – Traumatize the Masses

5 – Eleven Years

6 – Tales of Insanity

7 – Final Descent into Madness

8 – Trapped in Spontaneous Disintegration

Line-up:

Iron – Vocals

Jonathas Jon Pereira – Guitar

Marcos Medeiros – Bass

Braulio Drumond – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*