Newsfeed

Nihilum: Military Facility and Black Metal…..

Nihilum - Call Of The Void

Fayetteville is a city and county seat in Cumberland County, North Carolina. The United States Army has a large military facility northwest of the city that goes by the name Fort Bragg. Much music is probably played here, but not necessarily Black Metal. Black Metal is played elsewhere in the city by the band Nihilum, which belongs to Fayetteville.

American Black Metal band Nihilum released their debut EP Call Of The Void. The EP was recorded by Geoff Hirt in Bedroom Studios and mixed/mastered by Simon Jameson at Black Art Audio.

North Carolina-based Black Metal artist Nihilum builds his sonic fortress on a foundation of driving, melodic tendencies. His music aims to test the limits of his listeners, eliciting anger and releasing the dormant wonder that’s been suppressed in our collective consciousness. Above all, it’s his commitment and love for Black Metal, and music in general, that drives him forward in life.

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*