Newsfeed

Black Soul Horde: Where heavy metal remains stout and bulletproof….

Black Soul Horde – Land Of Demise

Black Soul Horde is classic heavy metal attitude with NWOBHM and Doom epicness and melody. Also influenced from the occult, the Norse and epic mythology.

After a long and somewhat bumpy road, the Greeks finally return with their second full-length album Land Of Demise. It was a utter challenge for the band to complete an album amidst a global pandemic and this violent and abrupt change in all our lives, but this decline of ideals, ethics, human rights and constant reminder that we are head on for an unprecedented collision instigated the band to produce new content for this album. The track Iron Will,

The end result is a powerful heavy metal album full of heavy riffs and killer hooks that will please even the most die-hard fan of heavy metal. Produced, recorded, mixed and mastered in Mothstudio Productions, Athens, Greece by John Tsiakopoulos, the band’s guitarist and composer Land Of Demise features Vasilis Nanos as session drummer and the amazing artwork of Remedy Art Design. The track Soulships,

It’s been a good seven years since Greece’s Black Soul Horde released their first album “Tales Of The Ancient Ones” and a lot has happened and changed since then, but their love for good old fashioned heavy metal remains stout and bulletproof. The track Troops Of The Demand,

Lyrics:

Wild fire burns the mountain side

The warriors are back

Dark legions will attack

Our souls are burning from inside

Surrender to the kingdom of the black

We are the renegades

We have returned

To crush down our enemies

Troops of the damned

Tonight we rise

We’re back from the dead

To haunt your dreams

We won’t repent

What if we’re lost

We found our way again

Now we are back

We are the souls of black

Like hell hounds we’re coming for your flesh

Like furious dragon’s breath

Destroyers of the earth

Pariahs of a shattered world

Like demons we emerge

We claim the universe

We are the renegades

We have returned

To crush down our enemies

Troops of the damned

Tonight we rise

We’re back from the dead

To haunt your dreams

We won’t repent

What if we’re lost

We found our way again

Now we are back

We are the souls of black

We rise

We’re back from the dead

To haunt your dreams

We won’t repent

What if we’re lost

We found our way again

Now we are back

We are the souls of black

We are the souls of black

Now we are back

To crush down our enemies

We are the souls of black

Now we are back

We are the souls of black

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*