Newsfeed

Dormanth: With double bass drums, melodies and catchy choruses….

Dormanth – Beyond The Gates

Beyond The Gate is the Official lyric-video taken from the 4th album Complete Downfall to be released on 15th of December 2020 through Xtreem Music.

Complete Downfall contains 11 songs where the double bass drums, melodies and catchy choruses prevail in many of the songs along with other mid-tempo tunes, continuing with their traditional style of melodic Death Metal influenced by bands like Paradise Lost, Amorphis, Amon Amarth, In Flames, Insomnium….

Tracklist for Complete Downfall is as follows:

01. Dreamcatcher

02. Fire

03. Tragicomic Day

04. Beyond the Gates

05. Odyssey in Time

06. The Origin

07. Dark Times For the God’s Creation

08. -273º K

09. Brainstorm

10. Crystal Bone

11. Bloody Scars

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*