Newsfeed

Disout: With big celebration…..

Disout - Dissonance

Disout premiere new single Dissonance and their sound is sound is a tribute to the heavy rock, combined with solid riffs that go hand in hand with modern metal. The single is extracted from the band’s upcoming album, set to be released at the beginning of 2021.

Disout is a pretty new and interesting music project that creates a original mix of guitar sounds. Their music combines the spirit and naturalness of rock with modern metal energy. The line-up are with experienced musicians who have already worked together in other bands and honed their skills. The result is that their music have a rather unique atmosphere and that the lyric tells a history about a modern man. Fans of band such as Gojira, Katatonia, Machine Head would probably enjoy their music!

Line-up:

Darek Dolny – Vocals

Mateusz Simiot – Guitar

Jan Nowak – Bass

Artur Artie Wozniak – Drums

The band are pretty enthusiastic about the single Dissonance and states, «The premiere of our single will be a big celebration for us, and a preview of something really special. Today we also received information that among other the Norwegian webzine Permafrost are interested in participating in our premiere, which we are very happy about!».

«The upcoming album is unique to us and contains 100% of our emotions. Especially since we have known each other for years. The material for the album also started to be created some time ago».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*