Newsfeed

Wildstreet: Armed with big choruses and blazing guitar solos…..

Wildstreet – Wildstreet III

Having recently signed to Golden Robot Records, Wildstreet has now released the official video for their new single Still Love You. Trading in their usual hard rock guitars for acoustic instruments, the song optimistically reflects on lost love and heartache. The Prince inspired ending guitar solo by the band’s singer, Eric Jayk, reminds the listener that love songs still rock!

Still Love You has been released as part of Wildstreet ‘s highly anticipated full-length album Wildstreet III, which will be out on Golden Robot Records in 2021. Wildstreet was featured in Billboard magazine in July. With festival dates booked in the UK, Mexico, Colombia, Europe and USA Wildstreet will resume their planned Kings Of World Tour next year.

Twelv Magazine states, «Armed with big choruses, blazing guitar solos, and powerful melodies, Wildstreet is a rock n roll explosion beckoning the glory days of 80s arena rock». Wildstreet’s most recent single, Born To Be was added to Spotify’s Hard Rock editorial playlist.

Wildstreet began in 2006 and released their self-titled debut album on Retrospect Records in 2009. The band spent the next 4 years touring nonstop & performing at US festivals including: Rocklahoma (5 consecutive years), SXSW & M3 Rock Festival.

Wildstreet rocked alongside Black Veil Brides, Vains of Jenna, The Bouncing Souls, The Last Vegas, Twisted Sister, Michael Monroe, Crashdiet, Diemonds, Kix, LA Guns and more. The band won the Best Buy/Ernie Ball Battle of the Bands for Rockstar Energy’s Uproar Festival, and opened for Avenged Sevenfold, Sevendust and Three Days Grace in Camden, NJ.

In 2011, the band released Wildstreet II..Faster..Louder! to widespread critical acclaim. They made an appearance on The Jimmy Fallon show and their songs were licensed to TV shows on E!, MTV, VH1, Oxygen, TBS & in a THQ Video game. Later that year, the band released the official music video for Poison Kiss, which included a cameo by Don Jameson of The Metal Show.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*