Newsfeed

No Class Assassins: Consider themselves Survivor Men…..

No Class Assassins - The Cruel Fate Of Destiny

Jay Crimson from Michigan hardcore metal band No Class Assassins definitely have a very good surnamed to be a musician. Even more important is it that the band plays a fascinating and good metal and they released their debut album The Cruel Fate Of Destiny a year ago.

The band No Class Assassins states, «From Saint Clair County, Michigan. We like to consider ourselves Survivor Men because we take the best out of our environment and surroundings by doing as much as we can with the cards we’ve been dealt. None of us have had years of lessons or guidance in the music industry. Formed in 2009, we are a band that will not be forgotten and will NOT give up until we reach the top of the ladder».

Track list:

1. Introduction (Cruel Fate) 00:25

2. Depression (My Compulsive Ways) 06:00

3. Hookers, Lines and Tweakers 00:25

4. Piss Poor Painted Face 05:37

5. Excess Of Sins 05:43

6. Third Time’s Not A Charm 03:31

7. The Libertine 00:17

8. Born To Be Chalk Lined 04:02

9. Pathetic Form Of Life 03:55

10. A Parable For Destruction 05:48

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*