Newsfeed

Giotopia: With a new epic adventure…..

Giotopia - Chapter Three: Bad Blood Resurrected

The band Giotopia states, «Giotopia is an epic fantasy tale on music. Each chapter comes with a song and every musician has his own character in our story». Ginotopia`s new album will be called Trinity Of Evil and will contain a new epic adventure in the world of Giotopia, with the return of an evil witch, a dark wizard and a forceful fire demon combined as trinity of evil!

The track Chapter Three: Bad Blood Resurrected featuring Jürgen Wulfes (Thomsen, Cholane, ex-Moon’Doc), Kelly Thans (Vocal Life Of A Kelly),  Sara Vanderheyden (Cathubodua), YGC (The Losts), Jennifer Thomé (Siren’s Legacy, UNE) and Jeff Metal (Jeff Metal/Devil’s Desire)!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*