Newsfeed

Bipolar Architecture: Combines atmospheric lead guitars and groovy drums…..

Bipolar Architecture - Dystopia Is The Reality

I enjoy some band names more than others I must confess, and in that category is the Turkish band Bipolar Architecture! In addition to a very good band name the quartet have announce the release of their single and video to Dystopia Is The Reality, track taken from their upcoming full length album The Criticizer.

Bipolar Architecture sound consists in a mix of various metal genres: from postrock, melodic black metal/ death metal and djent to metalcore. Their music combines atmospheric lead guitars and groovy drums with screaming and growling vocals. The band call it postmetal.

Line up:

Sarp Keski – Vocals / Guitars, Enes Akovalı – Bass, Burak Altıparmak – Guitars and Ata Çetin – Drums.

Dystopia In Reality lyrics:

Oh, all those empty lives

Surrounded by pride and poverty

Did you really take a moment and think of

What we all became and

How we turned against ourselves?

Everyday, we’ve been filled with greed and

Every time we paved the ways

To be fair and humble

All those wise men tried to shape

Our lives with the lust for

Reign and power, never enough

So it got worse and worse

This world is not made by dignity

Dystopia is the reality

Those golds are not paid for honesty

Dystopia is our fault

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*