Newsfeed

Lipshok: With mythical creatures roam the earth……

Lipshok – Shadows Of A Dark Heart

 Lipshok is a female fronted original band playing gothic haunting and melodic commercial rock and metal songs. The track And So Hell Fly By andthis is a song off the newest Lipshok CD Shadows Of A Dark Heart. The video was created by Vince Remo of San Remo Productions. The song was recorded, mixed, and mastered by Brad Barth at Audio Voyage Studios.

Welcome to the world of Lipshok where magic is real, traveling to alternate dimensions is possible, the wind carries messages for the future, and mythical creatures roam the earth. This is their newest CD Shadows Of A Dark Heart in a nutshell. This music will take you away from reality and bring you a new reality. The songs are intense and compelling with rich stories and incredible harmonies and haunting melodies.

The music is gothic hard rock, symphonic metal, and alternative combined. You will be transported to another world listening to Looking Glass, an update on Alice and Wonderland, And So He’ll Fly the story of Icarus and his deadly mistake, Alive Once More the musings of a vampire, and Answer The Call a political take on people seeking help in a tough year. Along with those songs is Without A Flame, Revenge, Unknown and Don’t Fear Defeat continuing to tell the fables.

All the songs are written by vocalist/keyboardist Scarlett Dark. Along with Scarlett Dark is Massimiliano Maggiari on guitar, Phil Jameson on bass and Joe Londeree on drums. The album was recorded, mixed and mastered by Brad Barth at Audio Voyage Studios in Livermore, CA, USA.

Track Listing:

01. Answer The Call | 02. Don’t Fear Defeat | 03. Looking Glass | 04. Without A Flame | 05. And So He’ll Fly | 06. Alive Once More | 07. Revenge | 08. Unknown

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*