Newsfeed

Mordkaul: With a dark and evil mood, an infernal drive….

Mordkaul – The Widow Black

Mordkaul states, «Driven by a mutual passion for Swedish melodic death metal we have been working on our debut album over the past few years. With the drums recorded by Adrian Erlandsson (At The Gates, The Haunted…) and mixing done by Dan Swanö (Edge Of Sanity, Bloodbath…), the result is absolutely what we were aiming for». Dress Code: Blood is the album and here are the track The Widow Black,

The lyrics on The Widow Black:

Under the light red like wine

See her glare, with eyes lupine

Fur and claws, a sight divine

A pheromone machine, aimed at the spine

With eyes lupine

Submission, her subtle art

From free will, you must part

Whispering in tongues of yore

Of spells and forgotten lore

She commands, I implore

Crawling, creeping on all fours

Submission, her subtle art

From free will, you must part

Bewitched by the scorpion on my lips

The face that launched a thousand ships

Howl my name and shudder

Even the darkness has its wonders

Off she wanders, the widow black

The widow black

Behold the queen, behold the concubine

The cathedral where lust lies… lies enshrined

Let the night be lit my apocalypse

Bewitched by the scorpion on my lips

The face that launched a thousand ships

Howl my name and shudder

Even the darkness has its wonders

Off she wanders, the widow black

The widow black

The widow black

A dark and evil mood, an infernal drive, and incendiary vocals on top is how Mordkaul likes to forge their killer songs. The members of this Belgium based band share a mutual passion for melodic death metal, and with the splitting up of their former bands Diablo Blvd and Hell City, they finalized the tracks Tim Bekaert started writing a few years back. The track Swarm Of Illusion,

Mordkaul is:

Tommy Goffin – Vocals (Hell City)

Tim Bekaert – Guitar (Diablo Blvd, A Brand)

Vincent Noben – Lead Guitar (Hell City)

Jan Rammeloo – Bass (Bliksem, Diablo Blvd, Furia, Your Highness)

Tony Van den Eynde – Drums (Leng Tch’e)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*